— Családi ház beltere, Nyitra

Glam (glamour) stílusban tervezett családi ház belseje, csipetnyi minimalista dizájnnal Mgr. Antala Jerábektól. Az inovatívan használt pácolt bükk fa és cseresznye furnér aláhúzza a Style bútor stílusát. Más anyagok mint például a sárgaréz, kerámia gres kiegészítők, vagy a techikai kő finom rajzolata a kontrasztos fából készült bútorok koncepcióján dolgoznak. A luxus hangsúlyát a környező elemek élénk színválasztéka egészíti ki.

— Kukkónia, Szent Jakab templom Nyékvárkony

Oltár realizáció dobogóval és ambonnal Szent Jakub templomában, Nyékvárkony szívében. Kreatív vezérigazgatónk, Mgr. Jerábek Antal volt a felelős a tervezési és gyártási folyamatért. Tökéletesen kihasználta a legmodernebb technológiák lehetőségeit, amelyeket a barokk jellemzőire transzformált, így kihangsúlyozva a templombelső génius locci-ját.

A Style nábytok- nál értékelni tudják a bükkfában rejlő csodát és különleges tulajdonságait. Persze ez nem csupán erről szól a fát tudni kell minőségien megmunkálni. Style nábytok-nak lelke van. A kemeny kézi munka meghozza a gyülölcsét.

— doc. PhDr František Okruhlica, PhD.

Különleges megjelenés a minőséget szem előtt tartva. Végre valaki, aki az öreg mesterek tradicionális műbótor asztalosságát egy szintel magasabbra emelte. Egyszerűen pazar.

— Ing. Süliová Orsolya

Style nábytok, professzionális hozzáállással váltották valóra az auktor gondolatait, egy magas színvonalú termékben. Figyelmet a részletekre öszpontosítva, preciz felületkezeléssel egyetemben. A fa illatával semmi sem vetekedhet a mai korban, de fontos hogy gondoljunk az anyaföldünkre, melynek érdekében lépéseket kell tennünk. Mindez várható a Style team-tól.

— Mgr. Art. Dušan Amrich

— Szilvia Ollári, Tulajdonos

2018-ban úgy döntötünk, hogy kibővitjük a sikeresen működő éttermünket a New York Coffee & Restaurant -ot egy fogadó szalonnal. Ekkor bukkantunk rá a Style teamre, akik elbűvöltek a klasszikus vonalakhoz való szakértelmükkel.

A tervező Mgr. Jerábek Antal mint vizuálisan, mint technikailag nagyon egyedi megoldásokkal szolgált, ami később magas minőségben kivitelezésre került.

Szeretettel várunk minden szórakozni vágyót, eme kolaboració meghitt élvezetére.

— Adam Tomovits, Tulajdonos

Gyermekkoromtól arról álmodtam, hogy egyszer sikeres borbély szalont nyitok. Az inspiraciót a filmszakma es a rep zene biztosította.

Ez az álom 2014-ben szoros barátsagom által Mgr. Antal Jerábek dizajnerrel alapozodott meg, aki minden tudasával segitségemre volt. A dizajnon túl a 20 éve műkodő családi vállalkozásuk azaz Style nábytok volt, ami minden közös vízionkat a legmagasabb minőségeben létrehozta.

Ma a régiónk legsikeresebb férfi fodrászatát tudhatom magaméul, ahol az odaadás minden apró részletből érezhető.

— Alica Csaplárová, Cégvezető

A mi kis családi vállalkozásunka 2015-os évben indult. Szerettünk volna valami egyedi dolgot létrehozni, vonzó térrel, finom kávéval egy barátságos meghitt környezetben.

Elképzeléseink, gondolataink találkoztak a STYLE csapatával, akik segítségével, szakértelmükkel és tanácsaikkal hozzájárultak e csodálatos kávézó létrejöttéhez.

A Madura kávézó harmónikus színekben pompázik a faburkolat meghittséget és meleget áraszt. Az ülőbútorok anyaga és a tapéta arany színe optikailag nagyobbítsa a teret, az üvegcsillárok fénye és a kovácsoltvas lámpák meleg fénye teszi még fényűzőbbé a látványt.

A napjainkban közkedveltté váló luxus kávézó, másnéven Madura kávézó örömmel és nagy szeretettel fogadja kedves vendégeit egy finom, ízletes kávéval.

— Bc. Dušan Amrich, Dizájner

Dušan Amrich ipari tervező és a több mint 20 éves tapasztalattal rendelkező Style nábytok cég együttműködése, melynek végeredménye a “ T kolekció ”. A “ T ” kolekció ismertetőjegye a technikai megoldásokban és a részletekre való odafigyelésben rejlik. Az egyszerű fa elemeket különlgessé teszik az egybefüggő horizontális és vertikális frézálások. A termékek tradicionális asztalos technikával készültek, kézi szerszámokkal és félautomata gépekkel. A “ T ” kolekció tarka színskálát kapott, mint egyfajta kontrastot a lineális formatvilághoz. Szintén fontos tényező volt, hogy a kolekció megjelenhessen a 2019 es Bratislava Design Week kiállításon. Fő témakörke a viszonyok voltak.

Viszonyok, strukturális részei voltak és lesznek minden projeknek. Akár mint egyénnek az anyaghoz, vagy a kommunikáció által egy egységhez, mely példaul közösen probáll valamit alkotni. Ez a valami a “ T kolekció ” is, mely nem csak a hasonló formák viszonyáról árulkodik, hanem egyes munkfolyamatok kölcsönös megértéséről is.

 

Style Individuál

Az individuális gyártás lehetővé teszi az egyéni méretek megadásának a lehetőségét, valamint az egyedi formák kivitelezésének módját is. Felhasználásra kerülnek a mai piacon fellelhető fa és textil anyagok, vasalatok, festékek, pácok valamint patinák.