Style Individuál

Az individuális gyártás első fázisa az elképzelések pontosítása, a tervezés, amit kellemes környezetben az Önhöz leközelebb levő mintatermünkben, kollegáink segítségével jön létre. Pontosításra kerülnek a térbeli dimenziók, a méretekből adódó problémák megoldása, a dizájn pontosítása, valamint a minőségi gyártás szempontjából a praktikusság és az esztétika. Továbbá a fa anyagok és díszítőelemek kiválasztását. A dizájn kialakításánál fontos szerepet játszanak a kiegészitők, mint például a különféle textil anyagok, bőrök, amelyekből kollegáink jelentős készlettel rendelkeznek. A repertoálunkban találhatók még különféle csiszolt és színezett üvegek, valamint tapéták és kiegészítők. Fontos szerepet játszik még a fa színének vagy pácolásának kiválasztása, ha az adott bútor esztétikája megköveteli, a patina is. Ezenkívül lehetőség nyílik, hogy a kiválasztott bútor matt, selyem vagy magas fényű legyen. Igény szerint szakképzett munkatársaink a helyszínen elvégzik a pontos méréseket, valamint lehetőség nyílik 3D tervezésre vagy a fotórealisztikus 3D tervezésre is.

A kiválsztott bútor darab analizálásra kerül, megtörténik az adatok feldolgozása, ez a folyamat tehnikai szempotból fontos tényező és elengedhetetlen az alapanyagok megmunkálásának érdekében. A nyers állapotban legyártott bútorelemek felületkezelés alá kerülnek. A munkafolyamatok: a pácolás, csiszolás, lakkozás és patinázás fontos részei a felület tökéletes kialakításának. A száradás után következik a bútorelemek összeillesztése, tökéletesítése, majd a csomagolás.

Elég csupán megálmodni, mi megalkotjuk…

A Style nábytok- nál értékelni tudják a bükkfában rejlő csodát és különleges tulajdonságait. Persze ez nem csupán erről szól a fát tudni kell minőségien megmunkálni. Style nábytok-nak lelke van. A kemeny kézi munka meghozza a gyülölcsét.

— doc. PhDr František Okruhlica, PhD.

Különleges megjelenés a minőséget szem előtt tartva. Végre valaki, aki az öreg mesterek tradicionális műbótor asztalosságát egy szintel magasabbra emelte. Egyszerűen pazar.

— Ing. Süliová Orsolya

Style nábytok, professzionális hozzáállással váltották valóra az auktor gondolatait, egy magas színvonalú termékben. Figyelmet a részletekre öszpontosítva, preciz felületkezeléssel egyetemben. A fa illatával semmi sem vetekedhet a mai korban, de fontos hogy gondoljunk az anyaföldünkre, melynek érdekében lépéseket kell tennünk. Mindez várható a Style team-tól.

— Mgr. Art. Dušan Amrich

A saját kezünkkel alkotunk

Minden termékünk hagyományhű, kézi megmunkálással jön létre. A minőség elérésének fontos tényezője a pontos megmunkálás, aminek érdekében a legkorszerűbb félautomata és számitógép vezérlésű gépeket használunk, így vagyunk képesek a múlt örökségét a 21. század minőségével ötvözni.