Style Konzolok

A 17. században Itáliában a bútordivat a „konzol“ asztalok gyártásában csúcsosodott ki, amelyre értékes dísztárgyakat helyeztek. Általában az konzolasztalok párban készültek, úgy tervezték őket, hogy harmonizáljon a felettük elhelyezett tükrökkel. Kellőképp szolíd eleganciát bisztosít bármely közegnek.

A saját kezünkkel alkotunk

Minden termékünk hagyományhű, kézi megmunkálással jön létre. A minőség elérésének fontos tényezője a pontos megmunkálás, aminek érdekében a legkorszerűbb félautomata és számitógép vezérlésű gépeket használunk, így vagyunk képesek a múlt örökségét a 21. század minőségével ötvözni.

 
 

Style Individuál

Az individuális gyártás lehetővé teszi az egyéni méretek megadásának a lehetőségét, valamint az egyedi formák kivitelezésének módját is. Felhasználásra kerülnek a mai piacon fellelhető fa és textil anyagok, vasalatok, festékek, pácok valamint patinák.

A Style nábytok- nál értékelni tudják a bükkfában rejlő csodát és különleges tulajdonságait. Persze ez nem csupán erről szól a fát tudni kell minőségien megmunkálni. Style nábytok-nak lelke van. A kemeny kézi munka meghozza a gyülölcsét.

— doc. PhDr František Okruhlica, PhD.

Különleges megjelenés a minőséget szem előtt tartva. Végre valaki, aki az öreg mesterek tradicionális műbótor asztalosságát egy szintel magasabbra emelte. Egyszerűen pazar.

— Ing. Süliová Orsolya

Style nábytok, professzionális hozzáállással váltották valóra az auktor gondolatait, egy magas színvonalú termékben. Figyelmet a részletekre öszpontosítva, preciz felületkezeléssel egyetemben. A fa illatával semmi sem vetekedhet a mai korban, de fontos hogy gondoljunk az anyaföldünkre, melynek érdekében lépéseket kell tennünk. Mindez várható a Style team-tól.

— Mgr. Art. Dušan Amrich